a&e features Ben Schatz drag Jeff Manabat Kinsey Sicks Latest Nathan Marken Rehoboth Beach Spencer Brown

Kinsey Sicks perusti Rachel / Ben Schatzin tarjoamaan tien jäähyväiset

Kinsey Sicks, rehoboth kesällä 2019, gay-uutiset, Washington Blade

Kinsey Sicks vasemmalta ovat Trampolina (aka Spencer Brown), Rachel (alias Ben Schatz), Trixie (aka Jeff Manabat) ja Winnie (aka Nathan Marken ). (Kuva: Vixen Pin-up Images)

CAMP Rehoboth Presents
Kinsey Sicks
'Asiat, joita ei pitäisi sanoa'
Rehoboth Beachin kokouskeskus
229 Rehoboth Ave.
Rehoboth Ave. Ranta, Del.
$ 35-500
camprehoboth.com
kinseysicks.com/calendar

Kinsey Sicks juhlii 25-vuotista dragapellaa. Sano ”ja” Naked Drag Queens Singing ”syyskuuhun Provincetownin taidemuseossa, Mass.

Kiertue on katkera, mutta ryhmän perustaja ja kirjailija Benjamin Schatz jää eläkkeelle yhdessä hänen luonteensa Rachelin kanssa kuukauden. Kvartetti perustettiin vuonna 1993, kun viisi ystävää meni Bette Midlerin konserttiin Andrews Sistersin kanssa ja heitä pyydettiin laulamaan.

Heidän laskunsa oli lyhytikäinen, kun he huomasivat, että kaikilla oli musiikkitausta. Siitä lähtien he ovat esiintyneet ympäri maata useimmissa arvostetuimmissa paikoissa, kuten Herbst Theatre San Franciscossa, Nordstromin johdon sali Seattlessa, Broward Middle Ft. Lauderdale, Interest Middle Houstonissa, Wheelerin oopperatalo Aspenissa ja Pacific Design Middle Los Angelesissa. Schatz / Rachel puhui Bladen kanssa hänen alkuistaan ​​Kinsey Sicksin kanssa, hänen rakkautensa näyttämölle ja hänen suunnitelmistaan ​​eläkkeelle.

WASHINGTON BLADE: Miten sinut esiteltiin vetämään?

BENJAMIN SCHATZ: tapasin vetoa yliopistossa, mutta tein sen aina poliittisesti provosoivana. Tämä oli taas 70-luvulla, jolloin vetäminen oli melko uhkaavaa. 80-luvun lopulla ja 90-luvun alkupuolella, kun olin asiamies ja toimitusjohtaja syrjinnän ja vihaan liittyvän terrori-aikakauden huipulla, järjestin veturiretkiä ystävieni kanssa. Osa aktivistini työni sitten oli kunnioitettava homoseksuaali, ja halusin muistuttaa itseäni siitä, että en itse asiassa ollut kunnioitettava.

BLADE: Kun perustit Kinsey Sicksin, kuinka Rachelin luonne tule? Vai onko Rachel aina ollut nimi, jota käytit, kun teit vetoa?

SCHATZ: Takaisin yliopistoon ystäväni ja minä annoimme toisiaan vetämällä nimiä. Teen sen kenellekään, joka oli hirveä, uros tai nainen, ja annoin heille vetonimen. Joten ystäväni kutsuivat minua Racheliksi. Rachelin luonne on kehittynyt tai siirtynyt ajan myötä jonkin verran eri tavoin kuin Ben. Se oli useless nimi, jonka ihmiset alunperin määrittivät minulle ja jumissa.

BLADE: Miten Rachel on muotoillut tai siirtänyt tavan, jolla esitit itsesi Beninä?

SCHATZ: Sanon usein, että Rachel antaa Benille taistelutilanteen olla sosiaalisesti sopiva, koska Rachel saa kaiken Benin järjestelmästä . Rachel on rajaton sotku. Ihastuttava rajaton sotku ja sanotaan vain, että Benillä on taipumus antaa Rachelille työtä hänen puolestaan. Rachel on muuttunut ajan myötä. Yksi Kinsey Sicks moms sanoi: "Sinun pitäisi tehdä Rachel haavoittuvammaksi", ja minä tein. Aloin tehdä häntä haavoittuvammaksi ja rakastettavammaksi. Hän on rakastettava rajattomasti sotku. Luulen, että Rachel edustaa monille ihmisille heidän jonottomuutensa, rajoittamattomia, kiusallisia itsensä. Mutta hän tekee sen niin täydellisellä kurinalaisuudella, jota et useless voi auttaa, mutta rakastaa häntä. Ei ole mitään, mitä hän ei tee tai sano. Vaikka kirjailijana on monta suuntaviivaa, jota meillä ei ole, hän ei mene. Ihmiset ajattelevat, että menemme kaikkialle, mutta itse asiassa kirjoittajana olemme hyvin varovaisia ​​rasismin, sukupuolistereotypioiden ja seksismin suhteen.

BLADE: Kirjoituksesta puhuessani, kun olin katsomassa kappaleiden ohjelmistoa, huomasin, kuinka paljon luovuutta syntyy näiden luomiseksi, ja mielestäni se on hämmästyttävää. Joten, miten tulet esiin näitä nimikkeitä?

SCHATZ: Arvostan teidän maun ja tuomion puuttumista. Se on lupaava merkki. Joten on olemassa kolme erilaista kirjoittamista. Noin 60 prosenttia kappaleistamme on parodioita ja 40 prosenttia alkuperäisiä kappaleita. Parodioille tämä tapahtuu vain, kun kuulen jotain ja yhtäkkiä ajatus tulee mieleen. On hyvin helppo kirjoittaa sanoja toiseen viritykseen. Haasteena on muuttaa mahdollisimman vähän sanoja, käyttää alkuperäisiä viivoja ja alentaa täysin alkuperäisen tarkoituksen. Joten kun saan ajatuksen parodiasta, vietän paljon aikaa alkuperäisen riimiohjelman kanssa ja ajattelin tehdä niin vähän muutoksia kuin mahdollista ja sanat voin muuttaa tarkoitusta ja merkitystä 100 prosenttia. Alkuperäisillä kappaleilla se on enemmän eristäytymistä. Sanon usein, että otan tämän ajan puolella kirjoittaa kappaleen. En todellakaan tiedä, mistä he tulevat. Minulla ei ole aavistustakaan. Sitten on kirjoitettu käsikirjoitus, joka on koko toinen peto sinänsä. He käyttävät erilaisia ​​taitoja ja ne ovat täysin erilaisia ​​taitoja kuin suorituskyky. En siis voi kirjoittaa, kun olemme tien päällä. Se on eräänlainen ekstrovertoitu energia kirjoituksen aikana on hyvin hiljainen, vetäytynyt ja un-Rachel. Vihaan kirjoittamista. Rakastan kirjoittamista. Sinulla voi olla toimistotyö ja rannikko, mutta jos kirjoitat haluat kirjoittaa parhaan mahdollisen ja et voi koskaan kirjoittaa parasta. On aina jotain parempaa, mitä voit tehdä, mikä voi tehdä siitä kidutuksen.

BLADE: Kun sinä jätät eläkkeelle näyttelystä, miten tämä prosessi muuttuu?

SCHATZ: Suuri asia on, että saan yhä loukkaamaan ihmisiä kaikkialla maailmassa ilman, että tarvitsen pukeutua tai jättää taloni. Sitä olen todella innoissani. Rakastan esiintymistä. Olen rakastanut sitä niin paljon kuin minulla on ollut, mutta parin kymmenen vuoden kuluttua elämässä elämää, ja se ei ole kuin Cher tai Madonna, jossa on lumoava seurue, vaan me ajamme matkatavaroita yläkertaan kolmessa aamulla. Se menettää glamourinsa parin kymmenen vuoden kuluttua, kun kehosi vanhenee. Niinpä minulla on sekoitus tunteita eläkkeelle siirtymisestä, mutta kehoni ei. Joten se vaatii enemmän yhteydenpitoa ryhmän kanssa, koska osa siitä, mitä teemme nyt, on testata se tiellä ja sanomme: "Voi, että ei saanut naurua" tai "joka tarvitsee musiikillisesti toisen päättymisen, koska se ei ole tarpeeksi popia ”, enkä ole siellä siellä. On myös aikoja, jolloin ryhmä esiintyy siellä missä olen. On paljon helpompaa kritisoida, mitä tapahtuu vaiheessa, kun et ole näyttämöllä. Olen todella innoissani voidessani kirjoittaa juttuja ja sitten olla yleisössä, joka ei yritä muistaa rivejäni tai muistini tai koreografiaani. Vain nähdä, mitä tapahtuu ja miten yleisö reagoi. Se on mitä odotan todella.

BLADE: Angel on ryhmän uusin jäsen. Miten siirtyminen Rachelistä Angeliin vaikuttaa näyttelyn sisältöön?

SCHATZ: Näyttely on näyttely, jonka kirjoitin ja aloitimme sen kanssani. Angel ottaa haltuunsa paikan. Rachel ja minä tapasimme J.B.: n (McClendon) kanssa, joka soittaa Angelia, ja saimme tutustua toisiinsa, ja mielestäni annoin hänelle hyödyllisiä vinkkejä. Meillä on ollut ihmisiä korvaamaan muita ihmisiä aiemmin, ei liian usein, koska meillä on paljon pitkäikäisyyttä, kuten Jeff (Trixie), joka on ollut kanssamme 16 vuotta, joten muut kertovat minulle suuria asioita. Se kestää jonkin aikaa, jotta ihmiset uppoavat ryhmään. Joten on olemassa tietty havainto, joka on meidän oma, ja mielestäni kulttuuri on edelleen erittäin vahva. Joten muut ovat todella innoissaan Angelin esityksistä, ja mielestäni heillä on työkalut ohjaamaan Angelia kukoistamaan tulevina vuosina.

BLADE: Te kaikki esität parhaillaan kahta näyttelyä: "Asiat, joita ei pitäisi sanoa" ja " Bare Drag Queens Singing. ”Miten“ Naked Drag Queens Singing ”tulee olemaan erilainen tai samanlainen kuin edellisissä näyttelyissä?

SCHATZ: Näyttely, jonka he tekevät Rohobothissa (“ Asiat, joita ei pitäisi sanoa ”), oli ensimmäinen kerta rikkoimme merkin näyttelyssä. Se on todella voimakas esitys, joka on hilpeä, ja se on myös hyvin särkyvä. Joten kysymys oli, mitä teemme sen jälkeen? Niinpä "Naked Drag Queens Singing" oli toinen "kokeile tätä kokeilua ja katsokaa, toimiiko se." Joten kaikki rikkovat luonnetta ja menemme sujuvasti edestakaisin hahmon välillä eikä puhu yleisön kanssa. Se on erittäin jännittävä kokeilu ja se on mennyt fantastisesti niin, että ihmiset saavat kahdeksan merkkiä neljän hinnan hinnalla. Se on todella mielenkiintoinen kokeilu, koska monet vetäjät ovat hyvin sidottuja persooniaan ja mielestäni monet ihmiset ovat kiinnostuneita näkemään, mitä takana on, ja Kinsey Sicksin jäsenet ovat hyvin huomaavaisia. Vaikka olemme komediaryhmä, on paljon ajatuksia siitä, mitä meidän on sanottava ja miksi sanomme sen. Se oli toinen suuri riski, ja se osoittautui onnistuneeksi.

BLADE: Sanotaan tämän nykyisen hallinnon mukaan, että Kinsey Sicks kutsuttiin esiintymään Valkoisessa talossa. Mitä te kaikki toimisitte ja mitä haluaisit saavuttaa?

SCHATZ: Haluaisin täysin käyttää tilaisuutta. Oman henkilökohtaisen tavoitteenani olisi saada aikaan sydänkohtaus. Mielestäni tämä olisi kannattava tavoite. Nykyisen hallinnon kaltaiset ihmiset on haastettava. Heillä ei pitäisi olla turvallisia tiloja. Joten haluan esiintyä Valkoisessa talossa. Ja minä kerron teille, mitä; kun olemme tehneet tämän keskustelun, istun puhelimeni odottamassa kutsua.

BLADE: Mitä kaipaat suorituksesta?

SCHATZ: No, varmasti kaipaat suuria kavereita ja istuvat heillä. Se ei yleensä toimi hyvin siviilielämässä. Rakastan ihmisiä nauramaan, että ihmiset ajattelevat (ja) rakastan meistä ainutlaatuisuutta. Ei ole mitään kuin meitä. En koskaan tunne elävämpää silloin, kun olen lavalla ja en koskaan tunne enää kuolleita, kun olen tien päällä heräämässä aamulla 3 aamulla valmistautumalla seuraavaan keikkaan. Hävin uskomattoman jännityksen ja tyytyväisyyden. Rakastan jatkuvasti kasvavan tunteen ja teen paljon improvisoituvaa huumoria, joten varmasti jää siihen. Tavoitteena on kuitenkin lopettaa, kun rakastat sitä, ja vaikka ihmiset rakastavat sinua.

BLADE: Onko henkilökohtaisessa elämässänne jotain, mitä teet, jotta korvaisit tämän teatterin korkean?

SCHATZ: Lupasin itselleni, että en asettaisi tavoitteita eläkkeelle vähintään vuoden ajan. Olen viettänyt koko elämäni pysyvästi tekemään mahdotonta tapahtua niin juuri nyt annan asioiden tapahtua nähdä, missä asiat menevät, mikä on eräänlainen vallankumouksellinen. Epäilen, että kirjoitan pian uudelleen. No, tiedän, että kirjoitan ryhmälle. En tiedä mitä kirjoitan. En tiedä, mitä olen tekemässä, ja olen innoissani siitä. Tiedän, että siellä on muitakin lukuja, mutta en tiedä, mitä he näyttävät ja se on fantastinen.

BLADE: Mikä on suosikkisi Kinsey-kokemus?

SCHATZ: On erityinen kokemus, jota rakastan kuten Salina, Kansas. Siirry konservatiivisiin yhteisöihin ja kiipeää ihmisten maailmaa eikä pidä kiinni. Teimme tämän lähinnä lääninmessuilla ja sanomalehtiä ja protesteja ja uhkia elämäämme kohtaan. Teimme neljä sarjaa kahden päivän aikana ja neljännen joukossamme vetimme suurimman yleisön, jonka musiikkifestivaali on koskaan tehnyt. Ja me teimme sen epäreilusti. Puhdistimme kielemme mutta ei sisältöämme. Kun olet saanut joukon lapsia, et halua sanoa f-sanaa. Mutta meillä oli hyvin poliittisia kappaleita, jotka puhuivat rasismista ja homofobiasta, ja rakastan tunne, että menen sellaiseen paikkaan ja voitan heidät järkyttävän helvettiin ja tekemään heistä rakastan sinua. Ihmiset, joilla ei ole meitä rakastavia, tulevat ulos ja rakastavat meitä joka tapauksessa. Olin aktivisti vuosia ja pidän silti itseäni tänään, mutta mitä voit tehdä naurua ja musiikkia avattaessa ihmisiä, ei voi tehdä toisessa yhteydessä. Olen niin ylpeä siitä, että olemme voineet tehdä niin, ja jatkamme sitä.

BLADE: Kuka on kaikkien aikojen suosikkisi lohikäärme?

SCHATZ: Haluan nimetä kaksi, jotka ovat hyvin erilaisia: Divine ja Coco Peru. Jumalallinen oli ehdottomasti peloton ja ei yrittänyt lähteä ja ei yrittänyt näyttää kauniilta. Jumalallinen oli voimakkaasti provosoiva ja kasvosi. Coco on niin huomaavainen ja rakastan sitä, miten hän sekoittaa komediaa sydämeen, politiikkaan ja rehellisyyteen. Et jätä näyttelyään ajattelematta jotakin ja tuntemasta jotain.

BLADE: Missä näet Kinsey Sicksin seuraavan vuosikymmenen aikana?

SCHATZ: Jos olisit pyytänyt minua, kun aloitimme onnea me d on 26 vuotta myöhemmin, en olisi koskaan ajatellut sitä mahdollista. Mielestäni tavoite on olla provosoiva, tuore, ottaa riskejä ja olla peloissaan. Olisimme paljon kaupallisesti menestyneempiä, jos olisimme sanoneet: "Mitä markkinat haluavat ja teemme sen." Joten yritämme aina olla kärjessä, työntää rajoja, testata asioita ja riskiä provosoida ihmisiä ja ihmiset tietävät, milloin he näkevät jotain, mikä on elävää eikä turvallista. Toivon siis, että ryhmä jatkaa riskejä, koska siellä ei ole pulaa ihmisistä, jotka pelaavat sitä turvallisesti ja jotka ottavat vähemmän kiistanalaisen reitin. Voit ottaa luovia riskejä sen suhteen, mitä haluamme tehdä. Se on tavoite ja pitäminen rakastamassa sitä, mitä teemme.

Kinsey Sicksin tytöt ABC-televisio-ohjelmassa kaksi vuotta sitten. (Kuva kohteliaisuus Kinsey Sicks)